Söğütlü’müz Altyapısına Kavuşuyor!

Söğütlü ilçemiz için büyük bir adım daha attık! Sakarya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan ilçemizde, altyapı projelerimizi hayata geçirme yolunda önemli bir dönüm noktasına geldik. Bu büyük projeye, şehrimizin geleceğini şekillendiren ve her zaman halkın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli abimiz Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde start verdik!

İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapısı Projesi: Birlikte Geleceğe

İçme suyu hattı ve kanalizasyon altyapı projelerimizin temel atma törenini, Sakarya’nın değerli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız, SASKİ Genel Müdürümüz, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve her biri ayrı değer taşıyan katılımcılarımızla birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Bu projeyle birlikte ilçemizin en önemli sorunlarından biri olan altyapı eksikliğini hızla giderecek ve Söğütlü’müzü modern, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Proje kapsamında, temiz içme suyuna erişimi kolaylaştıracak ve uzun yıllar boyunca halkımıza güvenli altyapı hizmeti sunacak bir sistem kurmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda kanalizasyon hattımızın genişletilmesi ve modernize edilmesiyle, çevre sağlığına verdiğimiz önemi bir kez daha vurguluyoruz.

Hızlı Çözüm, Hızlı Gelişim

Başlatılan bu dev projenin yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar müjdeli haberi de paylaştı: Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, kısa süre içerisinde üstyapı çalışmalarına da hız verilecek. Bu sayede yollarımız daha sağlam ve modern bir yapıya kavuşacak, ilçemizin çehresi çok daha estetik ve kullanışlı hale gelecek. Altyapı ile temelleri sağlamlaştırılan Söğütlü, üstyapı ile de göz kamaştıran bir ilçeye dönüşecek.

Teşekkür ve Minnet

Bu projeyi hayata geçirmemize olanak sağlayan, her zaman yanımızda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisinin ilçemize ve şehrimize kazandırdığı değer, yıllar boyu devam edecek ve gelecekteki nesillere daha güzel bir Söğütlü bırakmamıza olanak sağlayacak.

Söğütlü'nün Geleceği İçin Bir Adım Daha

Söğütlü ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha güvenli bir yer haline getirmek için attığımız bu adımlar, sadece bugünü değil, geleceği de güvence altına alıyor. Su kaynaklarının verimli ve temiz bir şekilde kullanıldığı, sağlıklı bir altyapının kurulduğu ilçemizde, çocuklarımız ve torunlarımız daha sağlıklı bir çevrede büyüyecekler.

Bu önemli projenin Söğütlü'müze, Sakarya’mıza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Çalışmalarımız hızla devam edecek ve daha nice güzel projelere hep birlikte imza atacağız.