Başkan Kurt Tarih Vererek Duyurdu: İlk Adımı Atıyoruz

Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, ilçedeki alt yapı sorunu ile alakalı müjdeli haberi duyurdu. Başkan Kurt, “Alt yapı sorunumuzun hayırlısıyla ilk adımını atıyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde 27 Haziran Tarihinde Alt Yapı İhalemizi inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, resmi X hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla ilçedeki alt yapı sorunu ile alakalı müjdeli haberi duyurdu. Başkan Kurt, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde 27 Haziran Tarihinde Alt Yapı İhalesinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Öte yandan Başkan Kurt, Söğütlü Yüzyılı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerinin de vurgusunu yaptı.

Başkan Kurt’un yaptığı açıklama şu şekilde:
“Söğütlü Yüz Yılı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz…

Seçim döneminde sözünü verdiğimiz en kısa sürede bu problemi çözüme kavuşturacağız dediğimiz alt yapı sorunumuzun hayırlısıyla ilk adımını atıyoruz.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde 27 Haziran Tarihinde Alt Yapı İhalemizi inşallah gerçekleştireceğiz.

İlk günden beri üstümüzden desteğini hiç esirgemeyen kıymetli başkanımız, abimiz Yusuf Alemdar’a çok teşekkür ediyorum”