Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Söğütlü Maksudiye Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Lokalinde gerçekleşen buluşmaya Başkan Özten ile İlçe Müftüsü Nedim Özkan ev sahipliği yaptı. Din görevlileri, bayan kuran kursu öğreticileri ve çalışanların bir araya geldiği kahvaltılı buluşmada konuşan Başkan Özten, “Çocuklarımız öğretmenlerinden ve siz değerli hocalarımızdan çok önemli bilgiler öğreniyorlar. Sizlerde görevini en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlerin çocuklarımıza verdiği bilgiler taze bir fidana su dökmeye benziyor. İlçemizde görev yapan tüm din görevlileri arkadaşlarımıza her zaman güveniyoruz ve bu vesileyle haftanızı kutluyoruz. Belediye imkanlarımız doğrultusunda her zaman sizlerin yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Bu anlamlı buluşma için İlçe Müftüsü Nedim Özkan’da, “İlçe Müftülüğü olarak yaz tatillerinde ailelerimiz çocuklarını bize emanet ediyor. Dinimizin gereği olan bilgileri çocuklarımıza en anlaşılır şekilde anlatıyoruz. Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız da uzmanlarımız rehberliğinde çocuklarıma eğitim veriyoruz. Biz görevimizi çok seviyoruz. Çocuklarımızı camilere alıştırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bize her zaman destek olan ve buluşmamıza vesile olan başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz” dedi. Yemekte birbirleriyle kaynaşan din görevlileri hoş bir gün yaşadı.