Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.

Yardımcıların Görevleri Belirlendi
Söğütlü Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak atanan Sami Aydın ve Adem Fidan’ın sorumlu olduğu birimler belirlendi.

3.OSB’ den Özten’ e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'e "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sürüyor.

Başkan Özten’ e Öğretmeninin Ziyareti
İlçede 1973 yılında Merkez İlköğretim Okulu'nda müdürlük yapan Ahmet Gürses, öğrencisi Özten'i ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Söğütlü'de Sağlık Heyecanı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i, yardımcılarını ve AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve teknik ekibi ilçede yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Özten'den Valiye Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ziyarette bulundu.

Söğütlü Muhtarlarından Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü mahalle muhtarları, 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından göreve gelen Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’e tebrik ziyaretinde bulundu.
15-05-2019

Söğütlü'de Zabıta Denetimlerini Sıklaştırdı
Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine, kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.
15-05-2019

« İlk < 2 3 4 5 [6] 7 >