Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e hayırlı olsun ziyareti
Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29-05-2019

Bugün Günlerden Yeşill - Siyahh
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 28 Mayıs Salı günü Bursa’da Play-Off final maçına çıkacak olan Sakaryaspor’un şampiyonluk mücadelesini destekliyor.
28-05-2019

Söğütlü'de Belediye Çalışanları ile İftar Heyecanı
Belediye çalışanları ve aileleri ile iftar programında buluşan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Yerine getirilmiş bir görevin mutluluğu, diğer bir görevi yapabilme gücünü meydana getirir. Bizler birer ekip olduğumuz için bu yolda birlikte başaracağız.”dedi.
28-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.

< 1 2 3 4 [5] 6 7 >

Diğerleri