1969 yılında Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde doğdu. İlk öğrenimi Fındıklı İlkokulu'nda okuduktan sonra ortaokulu ve liseyi yatılı olarak Arifiye Öğretmen Lisesi'nde okudu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi sınıf öğretmenliğini bitirdi.

İlk görev yeri olan Kars ilinde üç yıl çalıştıktan sonra Küçüksöğütlü İlköğretim Okulu'na atandı. Burada 2006 yılına kadar çalıştıktan sonra Serdivan Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'nda Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2 yıl sonra tekrar Küçüksöğütlü İlköğretim Okulu'na atandı.

Burada çalışırken Söğütlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 5 yıl Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bu esnada Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. Halen Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Aydın, çeşitli derneklerde yönetici ve üye olarak aktif görev almaktadır. Amatör olarak futbol ve fotoğraf ile ilgilenmektedir. Temmuz 2014 yılında Söğütlü Belediye Başkanlığı'nda Başkan Yardımcısı olarak görev aldı ve halen bu görevi sürdürmektedir.

samiaydin54@gmail.com
Başkan Yardımcısı - 0 264 681 24 82 - Dahili: 129