Belediye Başkanı Özten'den Corona Vir..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs
salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.

Dünya genelinde salgın ilan edilmesiyle beraber, bütün dünyanın, tek bir anlayışla sürece katkı sunma seferberliğini ortaya koyması gerekiyor .İnsanların toplu olarak kullandıkları alanlarla ilgili aldığımız tedbirlerle, bir dezenfekte çalışması ve tedbir alma konusunda, takip ettiğimiz bir çalışma yürütüyoruz. İnsanların virüsle buluşmasını engelleyici sıklıkta tedbirler almaya devam ediyoruz. Bütün kurumların bu konuda hassas bir süreç yöneterek, vatandaşlarımızı doğru bilgilendirerek telaş yapmadan, gerekli tedbirleri almaları konusunda biz de uyarıyoruz.’’ Belli bir yaş üstü ya da bir rahatsızlığı olan insanların, mümkün olduğu kadar bu günlerde seyahat yapmamalarını, çok küçük yaştaki bebeklerimizin korunması gerektiğini ve bütün anne-babaların bu hususta hassas olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Eklenme Tarihi:13-03-2020

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019