Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesaj..
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar

Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi, aynı zamanda bizlere mübarek üç ayları da müjdelemektedir. Toplumumuzda çok özel bir yeri ve önemi olan; ellerin Yaradan’a açılacağı, nimetlere şükredileceği bu özel gecede
yapacağımız duaların en güzel şekilde kabul olmasını temenni ederim. Aziz milletimizin ve tümİslam aleminin Regaip kandilini kutlar, bu anlamlı günün ve gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını dilerim”

Eklenme Tarihi:27-02-2020

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019