Benim Gözümden Söğütlü
düzenlemekteyiz.

Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
Yarışmamız Söğütlü ilçe sınırları içinde eğitim gören(5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar) öğrencilerimiz arasında yapılacaktır.
BAŞVURU KATILIM TARİHLERİ: 3 Şubat-20 Mart 2020
KATILIM ŞARTLARI
Konularımız; Sevgi, Oyun, Çevre, Okumak ve Aile ile ilgilidir.
Her konu için en az 5, en fazla 15 kelime ile fotoğrafta ne ifade etmek istediğini anlatmalıdır.
İsteğe bağlı olarak en az 1 ve ayrı konular olmak şartıyla en fazla 5 fotoğrafı geçmemek kaydıyla katılım gösterebilirler.
Fotoğraflar telefon ya da fotoğraf makinası ile çekilebilir. Fotoğrafların hepsi jpeg formatında olup, dosya büyüklüğü 2 mb ile 5 mb arasında olmalıdır.
Yarışmayı kazanan öğrencilere ödüllerimiz bulunmaktadır.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, Söğütlü Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler.

Eklenme Tarihi:05-02-2020

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019