Benim Gözümden Söğütlü
düzenlemekteyiz.

Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
Yarışmamız Söğütlü ilçe sınırları içinde eğitim gören(5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar) öğrencilerimiz arasında yapılacaktır.
BAŞVURU KATILIM TARİHLERİ: 3 Şubat-20 Mart 2020
KATILIM ŞARTLARI
Konularımız; Sevgi, Oyun, Çevre, Okumak ve Aile ile ilgilidir.
Her konu için en az 5, en fazla 15 kelime ile fotoğrafta ne ifade etmek istediğini anlatmalıdır.
İsteğe bağlı olarak en az 1 ve ayrı konular olmak şartıyla en fazla 5 fotoğrafı geçmemek kaydıyla katılım gösterebilirler.
Fotoğraflar telefon ya da fotoğraf makinası ile çekilebilir. Fotoğrafların hepsi jpeg formatında olup, dosya büyüklüğü 2 mb ile 5 mb arasında olmalıdır.
Yarışmayı kazanan öğrencilere ödüllerimiz bulunmaktadır.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, Söğütlü Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler.

Eklenme Tarihi:05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019