Bisiklet Yarışması
Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü  sporcuları da katıldı.Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına  Sakarya'dan 6, Türkiye genelinde 40'a yakın kulüb katıldı., Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda Yıldız bayanlarda 1 Şubat Cumartesi günü yapılan Zamana Karşı Yol Yarışları'nda 3. olan ve zamanda 2 Şubat Pazar günü yapılan Kıritaryum Yarışları'nda da başarısını devam ettirerek 3. olan Almina Bahar Öner toplamda 2. Kez Türkiye üçüncülüğünü alarak ilimize dönmüştür.
Başarılı Söğütlü spor sporcusu Almina Bahar Öner ’i  tebrik eden Başkan Koray Oktay Özten,  yarışmalara katılan diğer sporcularımızı; başarılı sporcumuzu yetiştiren, ömrünü bisiklet sporunun gelişmesine adayan, ,ilçemizde bu sporun sevilmesine ve gelişmesine vesile olan Tuncer Salihoğlu hocamızı, antrenörlerimizi, idarecilerimizi tebrik ederim. İmkanlar dahilinde, spora destek vereceğimi ve her zaman sporcularımızın yanında olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Bahar kızımıza ve tüm sporcularımıza başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-02-2020

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019