Bisiklet Yarışması
Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü  sporcuları da katıldı.Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına  Sakarya'dan 6, Türkiye genelinde 40'a yakın kulüb katıldı., Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda Yıldız bayanlarda 1 Şubat Cumartesi günü yapılan Zamana Karşı Yol Yarışları'nda 3. olan ve zamanda 2 Şubat Pazar günü yapılan Kıritaryum Yarışları'nda da başarısını devam ettirerek 3. olan Almina Bahar Öner toplamda 2. Kez Türkiye üçüncülüğünü alarak ilimize dönmüştür.
Başarılı Söğütlü spor sporcusu Almina Bahar Öner ’i  tebrik eden Başkan Koray Oktay Özten,  yarışmalara katılan diğer sporcularımızı; başarılı sporcumuzu yetiştiren, ömrünü bisiklet sporunun gelişmesine adayan, ,ilçemizde bu sporun sevilmesine ve gelişmesine vesile olan Tuncer Salihoğlu hocamızı, antrenörlerimizi, idarecilerimizi tebrik ederim. İmkanlar dahilinde, spora destek vereceğimi ve her zaman sporcularımızın yanında olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Bahar kızımıza ve tüm sporcularımıza başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Eklenme Tarihi:05-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019