Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriy..
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı;

Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur.

Tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla İstiklaline ve istikbaline sahip çıkan Aziz Milletimiz geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik ve beraberliğini koruyarak birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmış ve kenetlenmesini bilmiştir.

Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 96 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, yarınlara umutla yürüyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 96.kuruluş yıldönümünü kutluyorum.”

Koray Oktay ÖZTEN
Söğütlü Belediye Başkanı

Eklenme Tarihi:30-10-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020