Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Bir..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı;  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Belediyeler Birliği üyesi olan birçok Belediye Başkanın katılımı ile Ankara’da yapıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katılım sağlayarak toplantı öncesinde konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göç konusuna değinerek geri dönüşlerde ciddi adımlar atıldığını belirtti. Barış Pınarı Harekatı ile Güvenli Bölge tesis edildiğinde geri dönüşlerin hızlanacağını belirten Soylu, bölgesinde göçmen sayısı fazla olan belediyelerin, bu konuda kabiliyet geliştirmesi ve bilgi sahibi olmasının sürece katkı sağlayacağını ifade etti.
Meclis toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “Belediyelerin menfaatlerini korumak amacıyla kurulan hangi partiden olursa olsun bütün Anadolu'nun temsil edildiği ve bizleri tek çatı altında toplayan Türkiye Belediyeler Birliğinin meclis toplantısına iştirak ettik. TBB Başkanı aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2020 yılı bütçe görüşmeleri yapılarak sosyal denge tazminatı sözleşmesi için yetki verilmesi talebi de değerlendirildi.  Meclis Toplantısı’nda alınan kararların belediyelerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Eklenme Tarihi:23-10-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019