Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Bir..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı;  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Belediyeler Birliği üyesi olan birçok Belediye Başkanın katılımı ile Ankara’da yapıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katılım sağlayarak toplantı öncesinde konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göç konusuna değinerek geri dönüşlerde ciddi adımlar atıldığını belirtti. Barış Pınarı Harekatı ile Güvenli Bölge tesis edildiğinde geri dönüşlerin hızlanacağını belirten Soylu, bölgesinde göçmen sayısı fazla olan belediyelerin, bu konuda kabiliyet geliştirmesi ve bilgi sahibi olmasının sürece katkı sağlayacağını ifade etti.
Meclis toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “Belediyelerin menfaatlerini korumak amacıyla kurulan hangi partiden olursa olsun bütün Anadolu'nun temsil edildiği ve bizleri tek çatı altında toplayan Türkiye Belediyeler Birliğinin meclis toplantısına iştirak ettik. TBB Başkanı aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2020 yılı bütçe görüşmeleri yapılarak sosyal denge tazminatı sözleşmesi için yetki verilmesi talebi de değerlendirildi.  Meclis Toplantısı’nda alınan kararların belediyelerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Eklenme Tarihi:23-10-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020