Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel..
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.

Gerçekleştirilen, Söğütlüspor Olağan Genel Kurulu ile Serkan Kocasakal Kulüp başkanı olarak belirlenmiştir. Kocasakal’ın yönetimi İsmail Aydın, Cemil İbiş, Tugay Özten, Birol Şengün, Durul Günder ve M.Gökhan İlter’den oluştu. Kulüp Başkanı Serkan Kocasakal, “şahsımı ve yönetim kurulumuzda görev yapacak olan arkadaşlarımı bu göreve layık gören tüm genel kurul üyelerimize ve bugüne kadar bu kulüpte yöneticilik yapmış emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi ve özverili çalışmalarla Söğütlüsporu daha ilerilere taşıyacaklarını ifade etti.

Toplantıya katılım sağlayan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Süper Amatör Lig takımları arasında olan  Söğütlüspor Kulüp Başkanlığına seçilen Sekan Kocasakal’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Öncelikli hedefi topluma faydalı bireyler yetiştirmek olan Söğütlüspor’a sadece yönetim olarak değil Söğütlü olarak sahip çıkmalıyız. Bizler de her konuda Söğütlüspor için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2019 – 2020 sezonu ve bundan sonraki süreçte kulübümüz bünyesinde görev yapacak idari kadromuza ve tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:08-10-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020