Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel..
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.

Gerçekleştirilen, Söğütlüspor Olağan Genel Kurulu ile Serkan Kocasakal Kulüp başkanı olarak belirlenmiştir. Kocasakal’ın yönetimi İsmail Aydın, Cemil İbiş, Tugay Özten, Birol Şengün, Durul Günder ve M.Gökhan İlter’den oluştu. Kulüp Başkanı Serkan Kocasakal, “şahsımı ve yönetim kurulumuzda görev yapacak olan arkadaşlarımı bu göreve layık gören tüm genel kurul üyelerimize ve bugüne kadar bu kulüpte yöneticilik yapmış emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi ve özverili çalışmalarla Söğütlüsporu daha ilerilere taşıyacaklarını ifade etti.

Toplantıya katılım sağlayan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Süper Amatör Lig takımları arasında olan  Söğütlüspor Kulüp Başkanlığına seçilen Sekan Kocasakal’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Öncelikli hedefi topluma faydalı bireyler yetiştirmek olan Söğütlüspor’a sadece yönetim olarak değil Söğütlü olarak sahip çıkmalıyız. Bizler de her konuda Söğütlüspor için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2019 – 2020 sezonu ve bundan sonraki süreçte kulübümüz bünyesinde görev yapacak idari kadromuza ve tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019