Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı ..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1989 – 1993 yıllarında Anadolu Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nde aynı sınıfı paylaştığım değerli arkadaşımın ziyareti beni onure etti. 2019 yerel seçimleriyle belediye başkanlığı görevini üstlenen Koray abime bu kutsal görevinde muvaffakiyetler diliyorum. “ dedi.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tonguç ile geçmiş günleri yad eden Başkan Özten,“Tamer kardeşimle üniversite yıllarında çok güzel anılar biriktirdik,  okuldaki başarısını iş hayatında da devam ettiren Tamer hocama ve tüm Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. “ dedi. Başkan Özten,  misafirperverliği için Rektör Yardımcısı Tamer Tonguç’a teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi:01-10-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020