Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı ..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1989 – 1993 yıllarında Anadolu Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nde aynı sınıfı paylaştığım değerli arkadaşımın ziyareti beni onure etti. 2019 yerel seçimleriyle belediye başkanlığı görevini üstlenen Koray abime bu kutsal görevinde muvaffakiyetler diliyorum. “ dedi.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tonguç ile geçmiş günleri yad eden Başkan Özten,“Tamer kardeşimle üniversite yıllarında çok güzel anılar biriktirdik,  okuldaki başarısını iş hayatında da devam ettiren Tamer hocama ve tüm Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. “ dedi. Başkan Özten,  misafirperverliği için Rektör Yardımcısı Tamer Tonguç’a teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi:01-10-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019