Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı ..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1989 – 1993 yıllarında Anadolu Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nde aynı sınıfı paylaştığım değerli arkadaşımın ziyareti beni onure etti. 2019 yerel seçimleriyle belediye başkanlığı görevini üstlenen Koray abime bu kutsal görevinde muvaffakiyetler diliyorum. “ dedi.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tonguç ile geçmiş günleri yad eden Başkan Özten,“Tamer kardeşimle üniversite yıllarında çok güzel anılar biriktirdik,  okuldaki başarısını iş hayatında da devam ettiren Tamer hocama ve tüm Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum. “ dedi. Başkan Özten,  misafirperverliği için Rektör Yardımcısı Tamer Tonguç’a teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi:01-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019