Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçedeki okullara tek tek ziyaretlerde bulunup öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen belediye başkanı Özten, “Öncelikle eğitim ordumuzun neferleri olan siz değerli öğretmenlerimizin 2019 – 2020 eğitim öğretim dönemlerini kutluyor. Başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ediyorum. Asıl mesleği eğitimci olan bir belediye başkanı olarak sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur. Bu münasebetle öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Çocuklarımız sizlere emanet. Yeni eğitim öğretim döneminde hizmet veren herkese ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum. “dedi.

Başkan Özten, okullara yaptığı ziyaretlerde okul müdürleri,  öğretmen ve öğrencilerle görüşme sağlayarak okulları hakkında bilgiler aldı. Her türlü ihtiyaçta, imkanlar dahilinde yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Eklenme Tarihi:30-09-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020