Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.

Öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki eğitim kurumlarında bulunan yemekhane, kantin gibi gıda işletmelerde denetimlere başladı. Yapılan denetimlerde işletmelerde satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri, işletmelerin ve çalışanların hijyen kurallarına uygunluğu, yangın tüpleri ve evraklar kontrol edildi. Öte yandan obeziteye neden olduğu için kantinlerde satışı yasak olan besin değeri düşük, gazlı aromalı içecek ve yiyecekler konusunda işletme sahipleri ve çalışanlar bilgilendirildi.

Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürü Turhan Bölükbaşı denetimlerin yıl boyunca periyodik aralıklarla devam edeceğini belirterek hijyen ve sağlık ile ilgili kurallar konusunda yapılan ihtarlara uymayan işletmeler hakkında idari yaptırım uygulanacağını söyledi.

Eklenme Tarihi:24-09-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019