Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.

Öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki eğitim kurumlarında bulunan yemekhane, kantin gibi gıda işletmelerde denetimlere başladı. Yapılan denetimlerde işletmelerde satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri, işletmelerin ve çalışanların hijyen kurallarına uygunluğu, yangın tüpleri ve evraklar kontrol edildi. Öte yandan obeziteye neden olduğu için kantinlerde satışı yasak olan besin değeri düşük, gazlı aromalı içecek ve yiyecekler konusunda işletme sahipleri ve çalışanlar bilgilendirildi.

Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürü Turhan Bölükbaşı denetimlerin yıl boyunca periyodik aralıklarla devam edeceğini belirterek hijyen ve sağlık ile ilgili kurallar konusunda yapılan ihtarlara uymayan işletmeler hakkında idari yaptırım uygulanacağını söyledi.

Eklenme Tarihi:24-09-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Z..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı yayınladı.
18-03-2020

Belediye Başkanı Özten'den Corona Virüsü Hakkında Açıklama
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs salgını ile ilgili herkesi dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.
13-03-2020

Başkan Özten’den Regaip Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Özten,“İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi,
27-02-2020

Benim Gözümden Söğütlü
Söğütlü Belediyesi olarak; ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin okullarının bulunduğu çevreyi, tarihi ve coğrafi güzelliklerini sanat ile harmanlayarak kendi bakış açıları ile içlerinde barındırdıkları anlamlar ile ifade edebilecekleri '' Benim Gözümden Söğütlü'' adlı bir fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.
05-02-2020

Bisiklet Yarışması
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışmasına Söğütlüspor Bisiklet kulübü sporcuları da katıldı.
05-02-2020