AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.

Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının koordinesinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katıldı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Başkanlığında Bursa’da gerçekleşen toplantıya ilimizden Özten’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Çalışmalar tüm hızıyla sürecek

Toplantıyla ilgili konuşan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir. Belediye başkanlığım vesilesiyle ilk kez katıldığım yerel yönetimler istişare ve değerlendirme bölge toplantısında belediyelerimizde yapılan çalışmaları masaya yatırdık. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’den aldığımız direktifler doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

14 ilden 135 başkan katıldı

Başkan Özten, konuşmasının devamında “Marmara Bölgesi’ndeki 14 ilimizden 135 belediye başkanının katıldığı toplantımızda bizlerle yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’ye, ev sahipliği yapan AK Parti Bursa İl Başkanımız Ayhan Salman ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:09-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.
06-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019