Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Özten, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu irade ile Türkiye, 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefleri olan vizyon sahibi bir ülke haline geldi. Bu hedeflere ulaşacak olanlar ise bugünün gençleridir. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve hedeflerine ulaşması için gençlerimizin eğitimi hepimiz için son derece önemli. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor. İnşallah ülkemizin geleceği olan çocuklarımız en iyi eğitimi alacaklar ve büyük hedeflerde başarıya ulaşacaklar. Bu duygu ve düşünceler ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlangıcının başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Eklenme Tarihi:06-09-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019