Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Koray Oktay Özten yayınladığı kutlama mesajında; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaşandığı, manevi hassasiyeti geliştiren bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz mübarek ve mukaddes günlerdir. Bundan dolayı bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır.

Ne mutlu bizlere ki manevi değerlerimizi muhafaza ederek; toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı, sevgi ve kardeşliği esas alan değerli  bir medeniyete sahibiz.

Kurban Bayramı süresince, ilçemizde bayramın rahat ve huzurlu bir şekilde geçirilmesi adına ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu bayramlar geçirmelerinizi temenni ediyorum.

Bu duygularla; Kurban Bayramınızı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum”dedi.

Koray Oktay ÖZTEN

Eklenme Tarihi:09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019

Nilay Hemşire ve Avcılar Fresenius Diyaliz Merkezi Yetkililerine ..
25-07-2019