Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İl..
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Söğütlü İlçesi’nin Karateke, Yeniköy ve Mağara Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğunda ki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yol Bakım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde asfaltlama ve yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Söğütlü’de bulunan 7 kilometre uzunluğundaki yola 8 bin ton sıcak asfalt dökerek yenileme çalışmalarına başlamıştık. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı çekmemeleri ve daha rahat bir yol kullanmaları için ekiplerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Yakın bir süre içerisinde grup yolunu yeni görünümüne kavuşturacağız” denildi.

Söğütlü Belediye başkanı Koray Oktay Özten, “Büyükşehir Belediyesiyle koordineli ve uyum içerisinde çalışmak vatandaşımıza ve bize kazandırmaktadır. Yapılan hizmetler için  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ederiz.”dedi.

Eklenme Tarihi:31-07-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019