Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkal..
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Eğitime ve öğrencilere yönelik birçok çalışma yürüten Söğütlü Belediyesi, ilçe müftülüğüne bağlı 2019 yaz dönemi kuran kursu öğrencilerini rehberler eşliğinde destansı bir mücadelenin yazıldığı Çanakkale şehitliğine uğurladı.
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, "Türk milleti için maneviyatı çok yüksek olan Çanakkale'ye uğurluyoruz sizleri. Kalplerimiz ve gönüllerimiz sizlerle birlikte. İnşallah orada milli ve manevi değerlerimizi yerinde görerek daha çok gururlanacaksınız. Bizim ve bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bu cennet vatanın nasıl kazanıldığını görün, o ruhu yüreğinizde hissedin. Sizlerin milli ve manevi duygularla yetişmeniz, atalarımızın hangi zor şartlarda bu ülkeyi kurtardıklarını bilmeniz açısından Çanakkale gezisi çok önemli bir gezi. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

Çanakkale'yi ilk defa görecek olmanın heyecanını ve mutluluğu içinde olan öğrenciler Başkan Koray Oktay Özten’e teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:30-07-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019

Nilay Hemşire ve Avcılar Fresenius Diyaliz Merkezi Yetkililerine ..
25-07-2019