Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkal..
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Eğitime ve öğrencilere yönelik birçok çalışma yürüten Söğütlü Belediyesi, ilçe müftülüğüne bağlı 2019 yaz dönemi kuran kursu öğrencilerini rehberler eşliğinde destansı bir mücadelenin yazıldığı Çanakkale şehitliğine uğurladı.
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, "Türk milleti için maneviyatı çok yüksek olan Çanakkale'ye uğurluyoruz sizleri. Kalplerimiz ve gönüllerimiz sizlerle birlikte. İnşallah orada milli ve manevi değerlerimizi yerinde görerek daha çok gururlanacaksınız. Bizim ve bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bu cennet vatanın nasıl kazanıldığını görün, o ruhu yüreğinizde hissedin. Sizlerin milli ve manevi duygularla yetişmeniz, atalarımızın hangi zor şartlarda bu ülkeyi kurtardıklarını bilmeniz açısından Çanakkale gezisi çok önemli bir gezi. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

Çanakkale'yi ilk defa görecek olmanın heyecanını ve mutluluğu içinde olan öğrenciler Başkan Koray Oktay Özten’e teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:30-07-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019