Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay ..

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti. Ziyarette iki belediye arasında komşuluk ilişkileri, ilçedeki çalışmalar ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Başkan Özten, "Aynı bölgede bulunan iki komşu ilçenin ihtiyaçları ve gelişmesi konusunda ortak işbirliği içerisinde olacaklarını, bölgenin kalkınması için Sayın Başkanla fikir alışverişinde bulunacaklarını” söyledi.
Başkan Gündoğdu, “Biz birbirlerine oldukça yakın komşu ilçeleriz. İnşallah koordineli ve uyumlu çalışarak, hızlı gelişen ilçelerimiz arasındaki komşuluk ilişkilerimize en güzel şekilde devam edeceğiz.”dedi.
Ferizli  Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu  Başkan Özten’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:30-07-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019

Nilay Hemşire ve Avcılar Fresenius Diyaliz Merkezi Yetkililerine ..
25-07-2019