Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Dest..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten  Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten ve Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünü birincilikle bitiren Berk Taşgın'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Özten “ Gençler bizim geleceğimiz  onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Toplumu oluşturan  yapı taşlarından en önemli olanı insandır insanoğlu azmi ve gayretiyle başaramayacağı şey yoktur. Genç kardeşimiz Berk Taşgın’ı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Eklenme Tarihi:29-07-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019