Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Dest..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten  Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten ve Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünü birincilikle bitiren Berk Taşgın'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Özten “ Gençler bizim geleceğimiz  onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Toplumu oluşturan  yapı taşlarından en önemli olanı insandır insanoğlu azmi ve gayretiyle başaramayacağı şey yoktur. Genç kardeşimiz Berk Taşgın’ı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Eklenme Tarihi:29-07-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Nilay Hemşire ve Avcılar Fresenius Diyaliz Merkezi Yetkililerine ..
25-07-2019