Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.

Söğütlü belediyesince Festival sahasında düzenlenen ‘Dostluk Futbol Turnuvası’ sonucunda Camiicedit spor Şampiyon olurken 2. Fındıklı spor. 3.Beşdeğirmen spor 4. ise Türkbeylikışla spor oldu.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Turnuva sonunda Şampiyonluk maçından sonrada yaptığı konuşmada “Söğütlü İlk önce Nahiye, sonra belde ilçe ve bugüne gelmiş durumda. Kuruluşundan bu güne kadar büyüklerimizin bize bıraktığı en güzel miras Birlik Beraberlik, dostluk,  kardeşlik kültürüdür.  Bizlerde bugün torunları olarak bu güzellikleri yaşıyoruz elbette yaşatmaya devam edeceğiz.

Düzenlediğimiz Dostluk Futbol turnuvasında Sadece kazanan Cemiicedit spor değil  ilçemiz de birlik beraberlik kazanmıştır. Turnuvamıza katılan tüm katılımcı arkadaşlarımıza, sporcularımıza, yöneticilerimize ve cefakar seyircilerimize, özelikle de bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kupalarımızı 35. Söğütlü Festivalinde 18 Temmuz perşembe günü akşamı yine festival sahamızda taktim edeceğiz” diye açıkladı.

Eklenme Tarihi:09-07-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.

Söğütlü’de Festival Hazırlığı Başladı
Söğütlü belediyesinin bugün futbol sahasında düzenlediği bir akşam yemeğinde 18 Temmuz’da başlayacak festival esnafa tanıtıldı.