Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.

Söğütlü belediyesince Festival sahasında düzenlenen ‘Dostluk Futbol Turnuvası’ sonucunda Camiicedit spor Şampiyon olurken 2. Fındıklı spor. 3.Beşdeğirmen spor 4. ise Türkbeylikışla spor oldu.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Turnuva sonunda Şampiyonluk maçından sonrada yaptığı konuşmada “Söğütlü İlk önce Nahiye, sonra belde ilçe ve bugüne gelmiş durumda. Kuruluşundan bu güne kadar büyüklerimizin bize bıraktığı en güzel miras Birlik Beraberlik, dostluk,  kardeşlik kültürüdür.  Bizlerde bugün torunları olarak bu güzellikleri yaşıyoruz elbette yaşatmaya devam edeceğiz.

Düzenlediğimiz Dostluk Futbol turnuvasında Sadece kazanan Cemiicedit spor değil  ilçemiz de birlik beraberlik kazanmıştır. Turnuvamıza katılan tüm katılımcı arkadaşlarımıza, sporcularımıza, yöneticilerimize ve cefakar seyircilerimize, özelikle de bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kupalarımızı 35. Söğütlü Festivalinde 18 Temmuz perşembe günü akşamı yine festival sahamızda taktim edeceğiz” diye açıkladı.

Eklenme Tarihi:09-07-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019

Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.
06-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019