Söğütlü’de Festival Hazırlığı Başladı
Söğütlü belediyesinin bugün futbol sahasında düzenlediği bir akşam yemeğinde 18 Temmuz’da başlayacak festival esnafa tanıtıldı.

Dört gün sürecek festival için alanda yer tutacak esnafın yerlerinin belirlenmesi ve proğram akışını anlatmak için belediye başkanı Koray Oktay Özten yaptığı konuşmada katılımcılara anlattı.
Başkan Özten “ilimizden, ilçemizden Söğütlü festivaline yıllardır katılan esnaflarımız artık bu işi tam manasıyla kavramış görüyorum.

Hepiniz bu işi çok iyi biliyorsunuz belki de içinizde bu festivale en yabancı benim.

O vesileyle uzun uzun anlatmaya gerek görmüyorum.

35 yıldır bu festivale emeği geçenlere teşekkür ediyorum, ölenlere ise rahmet diliyorum.” Başkan Özten sözlerine şöyle devam etti. “Davetimize icabet ederek gelen, işi münasebetiyle gelemeyen iş adamlarımıza, esnafımıza ve tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte 35.’sini düzenleyeceğimiz Festivalimizi Söğütlü’müze yakışır şekilde başlayıp sonuçlandıracağımıza inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından festival alanı gezilerek ilgili esnafa ve iş adamlarına tanıtım yerleri tespit edilerek teslim edildi.
Festival tanıtım toplantısına Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, iş adamları, esnaflar, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ve başkanları, ile ilgili ve yetkili kişiler katıldı.

Eklenme Tarihi:03-07-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019

AK Parti İstişare Partisidir
Bursa’da gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında konuşan Başkan Özten, “AK Parti, kuruluşundan bugüne teşkilatın her kademesinde istişareye önem vermiştir. Partimizin her girdiği seçimden zaferle ayrılmasında en büyük rolü oynayan özelliği istişareli hareket etmesidir” dedi.
09-09-2019

Başkan Özten’den Eğitim Yılı Mesajı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle açıklama yapan Söğütlü Belediye Başkanı Özten, “Türkiye, büyük hedeflerine eğitimdeki başarıyla ulaşacak. Eğitim alanında ülkemizde son dönemdeki gelişmeler hepimizi mutlu ediyor” dedi.
06-09-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019