Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.

Büyüklerinin ellerini öperek hayır dualarını alan Başkan Özten,"Büyüklerimiz bizlerin başımızın tacı onlar olmasa bizler bu günlerde olamazdık. Böyle içten karşılamaları için kendilerine çok teşekkür ediyor. Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.

Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük aileleri de Başkan Özten'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi:10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e hayırlı olsun ziyareti
Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29-05-2019