Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay ..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmasında Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Özten, “Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık. Tabi bunun hüznü içerisindeyiz. Rahmeti ve bereketi ile geldi, tekrar kavuşmak nasip olur inşallah. Sizler bu ilçe için emek sarf etmiş, güzelleşirken gelişmesine katkı sunmuş kişilersiniz. Hepinize bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Görevi sona ermiş olan muhtarlara plaket takdim etti.

“Hepimizin ortak hedefi; Söğütlü’de yaşayan insanlarımızı daha mutlu daha huzurlu yaşayabileceği bir ilçe inşa etmek” ifadelerine yer veren Özten, “Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut projelerimizi tamamlamak adına çalışmalarımız sürüyor. Yapacağımız yeni projeler için de gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Başkan Özten, katılımcılara teşekkür ederken, okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı.

Eklenme Tarihi:30-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e hayırlı olsun ziyareti
Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29-05-2019