Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e hayı..
Söğütlü Belediye Başkanı Özten’e Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özten, : “Kuzeyin parlayan yıldızları olan ilçelerimiz için yeni dönemde tevazu samimiyet ve hoşgörü ile vatandaş odaklı hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu bağlamda birlik beraberlik ve kardeşlikle işbirliği içinde olacağız.”dedi.

Karasu Beldiye Başkanı İshak Sarı, Başkan Özten’e görevinde hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.

Başkan Özten, Karasu Beldiye Başkanı İshak Sarı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eklenme Tarihi:29-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019