Bugün Günlerden Yeşill - Siyahh
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 28 Mayıs Salı günü Bursa’da Play-Off final maçına çıkacak olan Sakaryaspor’un şampiyonluk mücadelesini destekliyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Özten, Bursa’da Play-Off Final maçına çıkacak Sakaryaspor’a destek için Söğütlüden 4 otobüs taraftarı Bursa’ya yolcu etti.

Başkan Özten, “28 Mayıs Salı günü TFF 2. Lig Play-Off final müsabakasına çıkacak olan Sakaryaspor’un bu zorlu mücadelesini taraftarlar stadyum da takip edebilecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’a başarılar dilerim” dedi.

Eklenme Tarihi:28-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019