Bugün Günlerden Yeşill - Siyahh
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 28 Mayıs Salı günü Bursa’da Play-Off final maçına çıkacak olan Sakaryaspor’un şampiyonluk mücadelesini destekliyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Özten, Bursa’da Play-Off Final maçına çıkacak Sakaryaspor’a destek için Söğütlüden 4 otobüs taraftarı Bursa’ya yolcu etti.

Başkan Özten, “28 Mayıs Salı günü TFF 2. Lig Play-Off final müsabakasına çıkacak olan Sakaryaspor’un bu zorlu mücadelesini taraftarlar stadyum da takip edebilecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’a başarılar dilerim” dedi.

Eklenme Tarihi:28-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019