Söğütlü'de Belediye Çalışanları ile İ..
Belediye çalışanları ve aileleri ile iftar programında buluşan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Yerine getirilmiş bir görevin mutluluğu, diğer bir görevi yapabilme gücünü meydana getirir. Bizler birer ekip olduğumuz için bu yolda birlikte başaracağız.”dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Söğütlü Belediyesi Festival alanında gerçekleşen personel iftarına başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı. Belediye personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Özten, “Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarım ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu sofralar dünyanın neresinde bir Müslüman varsa oralarda da kuruluyor. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:28-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019