Söğütlü'de Belediye Çalışanları ile İ..
Belediye çalışanları ve aileleri ile iftar programında buluşan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Yerine getirilmiş bir görevin mutluluğu, diğer bir görevi yapabilme gücünü meydana getirir. Bizler birer ekip olduğumuz için bu yolda birlikte başaracağız.”dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Söğütlü Belediyesi Festival alanında gerçekleşen personel iftarına başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı. Belediye personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Özten, “Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarım ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu sofralar dünyanın neresinde bir Müslüman varsa oralarda da kuruluyor. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:28-05-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019