Söğütlü'de Belediye Çalışanları ile İ..
Belediye çalışanları ve aileleri ile iftar programında buluşan Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Yerine getirilmiş bir görevin mutluluğu, diğer bir görevi yapabilme gücünü meydana getirir. Bizler birer ekip olduğumuz için bu yolda birlikte başaracağız.”dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Söğütlü Belediyesi Festival alanında gerçekleşen personel iftarına başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı. Belediye personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Özten, “Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarım ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu sofralar dünyanın neresinde bir Müslüman varsa oralarda da kuruluyor. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi:28-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019