Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özt..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Söğütlü Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret  ederek  görevinde başarılar diledi.

Başkan Özten: “Kurumlar arasındaki uyum ve koordinasyon için sürekli iletişim halinde olursak ilçemiz için elbirliğiyle güzel adımlara imza atmış oluruz.” Dedi.

Atalar Başkan Özten’e hediye takdim edip görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Eklenme Tarihi:23-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019