Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özt..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Söğütlü Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret  ederek  görevinde başarılar diledi.

Başkan Özten: “Kurumlar arasındaki uyum ve koordinasyon için sürekli iletişim halinde olursak ilçemiz için elbirliğiyle güzel adımlara imza atmış oluruz.” Dedi.

Atalar Başkan Özten’e hediye takdim edip görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Eklenme Tarihi:23-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019