Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaret..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.

Başkan Özten ve misafirleri ilçede yapılan ve yapılabilecek spor faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulundular. Başkan Özten: “ Gençler geleceğimizdir onlara yapılacak her yatırım geleceğe bir imza atmaktır. Gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirerek onların fiziksel aktivitesini arttırmış hem de güzel bir çevrede yetişmelerini bu sayede olumsuz alışkanlıklardan uzak durmaları sağlanmış olur.” Dedi.

Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş KYK' nda kalan öğrencilerin Başkan için yapmış oldukları tabloyu hediye ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019