Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaret..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.

Başkan Özten ve misafirleri ilçede yapılan ve yapılabilecek spor faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulundular. Başkan Özten: “ Gençler geleceğimizdir onlara yapılacak her yatırım geleceğe bir imza atmaktır. Gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirerek onların fiziksel aktivitesini arttırmış hem de güzel bir çevrede yetişmelerini bu sayede olumsuz alışkanlıklardan uzak durmaları sağlanmış olur.” Dedi.

Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş KYK' nda kalan öğrencilerin Başkan için yapmış oldukları tabloyu hediye ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Yüzünde ki Gülücük Hep Olsun Çocuk Sen Varsan Dünya Var
İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve Söğütlü protokolü Söğütlü' de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı Kutlamalarında buluştu.
16-05-2019