Yardımcıların Görevleri Belirlendi
Söğütlü Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak atanan Sami Aydın ve Adem Fidan’ın sorumlu olduğu birimler belirlendi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in başkanlığında göreve getirilen Adem Fidan ve Sami Aydın sorumlu olacakları birimlerinde görev dağılımları yapıldı. Buna göre:

Başkan Yardımcısı Sami Aydın; Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Muhtarlık İşleri ve İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüklerinden sorumlu olacak.

Başkan Yardımcısı Adem Fidan ise; Kültür ve Sosyal İşler, Sosyal Yardım İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Zabıta, Evlendirme Müdürlüğü ve AKMASA’dan sorumlu olacak.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019