Yardımcıların Görevleri Belirlendi
Söğütlü Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak atanan Sami Aydın ve Adem Fidan’ın sorumlu olduğu birimler belirlendi.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in başkanlığında göreve getirilen Adem Fidan ve Sami Aydın sorumlu olacakları birimlerinde görev dağılımları yapıldı. Buna göre:

Başkan Yardımcısı Sami Aydın; Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Muhtarlık İşleri ve İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüklerinden sorumlu olacak.

Başkan Yardımcısı Adem Fidan ise; Kültür ve Sosyal İşler, Sosyal Yardım İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Zabıta, Evlendirme Müdürlüğü ve AKMASA’dan sorumlu olacak.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019