3.OSB’ den Özten’ e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'e "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sürüyor.

Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Özten'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Güneş, burada yaptığı açıklamada, Özten'i eğitim camiasında yaptığı başarılı çalışmalardan tanıdıklarını söyledi.

Söğütlü' nün daha çok gelişmesi, büyümesi için OSB olarak her zaman kendisine yardımcı olacaklarını belirten Güneş, "Önemli olan burada Söğütlü' nün sanayi, tarım ve turizmde önünü açmaktır." diye konuştu.

Söğütlü Belediye Başkanı Özten de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İş adamlarını tecrübe ve fikirlerinden her zaman faydalanmak için kapılarını çalıp, ziyaret edeceklerini belirten Özten, çalışmalarından dolayı OSB'deki fabrikalara teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019