3.OSB’ den Özten’ e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'e "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sürüyor.

Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Özten'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Güneş, burada yaptığı açıklamada, Özten'i eğitim camiasında yaptığı başarılı çalışmalardan tanıdıklarını söyledi.

Söğütlü' nün daha çok gelişmesi, büyümesi için OSB olarak her zaman kendisine yardımcı olacaklarını belirten Güneş, "Önemli olan burada Söğütlü' nün sanayi, tarım ve turizmde önünü açmaktır." diye konuştu.

Söğütlü Belediye Başkanı Özten de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İş adamlarını tecrübe ve fikirlerinden her zaman faydalanmak için kapılarını çalıp, ziyaret edeceklerini belirten Özten, çalışmalarından dolayı OSB'deki fabrikalara teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Başkan Özten’in Kurban Bayramı Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
09-08-2019

Söğütlü, Büyükşehir’in Çalışmaları İle Yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri Söğütlü İlçesi’nin Akarca, Karateke-Orta mahalle , Yeniköy ve Mağara,Hasanfakı Mahallelerini kapsayan 7 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 6 kilometrelik kısmı tamamlandı. Yollara toplamda 13 bin ton sıcak asfalt dökülecek.
31-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Çanakkale Gezisi
Söğütlü Belediyesi, yaz tatillerini kuran kursuna giderek değerlendiren öğrencilere yönelik olan Ödüllü Yaz Kuran Kursu Projesi kapsamında Çanakkale'ye gezi düzenledi.
30-07-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'den komşu ilçe Belediy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten komşu ilçe Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.
30-07-2019

Başkan Özten’den Öğrencilere Tam Destek
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten Söğütlü Akarca mahallesindeki dereceli Öğrenciyi ziyaret etti.
29-07-2019