Başkan Özten’ e Öğretmeninin Ziyaret..
İlçede 1973 yılında Merkez İlköğretim Okulu'nda müdürlük yapan Ahmet Gürses, öğrencisi Özten'i ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Gürses, öğrencilerini güzel yerlerde görmenin kendisine gurur verdiğini dile getirerek, "Okulda öğrencilerimize söylediğimiz tek şey, vatanı, milleti, devleti sevmek, korumak ve kollamak. Bugün de Belediye Başkanımız Özten'i bu makamlarda görmek ayrıca mutluluk verdi. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Belediye Başkanı Özten de ziyaretlerinden dolayı Gürses'e teşekkür ederek, Söğütlü'nün ilçe olmasında değerli büyüğünün, okuttuğu öğrencilerinin büyük emeği olduğunu kaydetti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019