Başkan Özten’ e Öğretmeninin Ziyaret..
İlçede 1973 yılında Merkez İlköğretim Okulu'nda müdürlük yapan Ahmet Gürses, öğrencisi Özten'i ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Gürses, öğrencilerini güzel yerlerde görmenin kendisine gurur verdiğini dile getirerek, "Okulda öğrencilerimize söylediğimiz tek şey, vatanı, milleti, devleti sevmek, korumak ve kollamak. Bugün de Belediye Başkanımız Özten'i bu makamlarda görmek ayrıca mutluluk verdi. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Belediye Başkanı Özten de ziyaretlerinden dolayı Gürses'e teşekkür ederek, Söğütlü'nün ilçe olmasında değerli büyüğünün, okuttuğu öğrencilerinin büyük emeği olduğunu kaydetti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019