Söğütlü'de Sağlık Heyecanı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i, yardımcılarını ve AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve teknik ekibi ilçede yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i,  yardımcılarını ve AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve teknik ekibi ilçede yapımı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Öğütlü, yeni göreve başlayan Başkan Özten’e hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra teknik ekiple birlikte ilçede inşaatı devam eden Toplum Sağlığı Merkezi’nin binasına giderek incelemede bulundu. Başkan Özten ise,“Sağlık il müdürümüz ve teknik ekip arkadaşlarımızın ilçemizi ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Seçim vaatlerimizin  arasında en önemli konu ise sağlık birimlerimizin  daha güzel şartlarda vatandaşlarımıza 24 saat  tatil günlerinde de hizmet vermelerini sağlamaktı. Mevcut binalar ve gerekirse arsa  tahsisi de yapabiliriz. Bu konuda sağlık il müdürümüze ve teknik ekiplerine  gerekli bilgileri verdik. En yakın zamanda tekrar toplanıp yapılacak işler için karar  vereceğiz” dedi.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019