Başkan Özten'den Valiye Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ziyarette bulundu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Söğütlü Belediye Başkanlığı görevine seçilen Koray Oktay Özten, kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ederek, ilçedeki çalışmalar ve planlanan projelere dair bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, tarihi ve doğal güzelliklere sahip Söğütlü ilçesinin gelişmesi, kalkınması adına yapılacak her çalışamaya kendilerinin de destek vereceğini belirterek Belediye Başkanı Özten’in şahsında tüm belediye çalışanlarına başarılar dilediğini ifade etti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019