Başkan Özten'den Valiye Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ziyarette bulundu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Söğütlü Belediye Başkanlığı görevine seçilen Koray Oktay Özten, kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ederek, ilçedeki çalışmalar ve planlanan projelere dair bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, tarihi ve doğal güzelliklere sahip Söğütlü ilçesinin gelişmesi, kalkınması adına yapılacak her çalışamaya kendilerinin de destek vereceğini belirterek Belediye Başkanı Özten’in şahsında tüm belediye çalışanlarına başarılar dilediğini ifade etti.

Eklenme Tarihi:16-05-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019