Söğütlü Muhtarlarından Başkan Özten’e..
Söğütlü mahalle muhtarları, 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından göreve gelen Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çegen, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen yeni muhtarlar ve görevine devam eden muhtarlar ile Başkan Özten’e ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Özten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2019 yerel seçimleriyle bu görevi üstlenen tüm muhtarlara başarılar diliyorum. İlçemizde çözüme kavuşturamayacağımız sorun yok, imkanlarımız dahilinde tüm hizmetleri her mahalleye götüreceğiz. Sizler mahallelerimizdeki elçilerimiz olarak her konuyu bizlere getirmelisiniz. Sizlerin getirdikleri konular ve bu konular üzerindeki öneriler bizler için önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile adil bir hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

Koray Oktay Özten’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
30-10-2019

Başkan Özten, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na Ka..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
23-10-2019

Söğütlü Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatına Destek
Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, MHP İlçe Başkanı Naim Taşkın, İyi Parti İlçe Başkanı Seyfettin Yıldız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Kızılay İlçe Başkanı Nihat Gönül, Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çegen, Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Avcılık
22-10-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019