Söğütlü Muhtarlarından Başkan Özten’e..
Söğütlü mahalle muhtarları, 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından göreve gelen Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çegen, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen yeni muhtarlar ve görevine devam eden muhtarlar ile Başkan Özten’e ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Özten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2019 yerel seçimleriyle bu görevi üstlenen tüm muhtarlara başarılar diliyorum. İlçemizde çözüme kavuşturamayacağımız sorun yok, imkanlarımız dahilinde tüm hizmetleri her mahalleye götüreceğiz. Sizler mahallelerimizdeki elçilerimiz olarak her konuyu bizlere getirmelisiniz. Sizlerin getirdikleri konular ve bu konular üzerindeki öneriler bizler için önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile adil bir hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019