Söğütlü Muhtarlarından Başkan Özten’e..
Söğütlü mahalle muhtarları, 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından göreve gelen Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çegen, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen yeni muhtarlar ve görevine devam eden muhtarlar ile Başkan Özten’e ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Özten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2019 yerel seçimleriyle bu görevi üstlenen tüm muhtarlara başarılar diliyorum. İlçemizde çözüme kavuşturamayacağımız sorun yok, imkanlarımız dahilinde tüm hizmetleri her mahalleye götüreceğiz. Sizler mahallelerimizdeki elçilerimiz olarak her konuyu bizlere getirmelisiniz. Sizlerin getirdikleri konular ve bu konular üzerindeki öneriler bizler için önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile adil bir hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019