Söğütlü'de Zabıta Denetimlerini Sıkla..
Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine, kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine,  kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

BÖLÜKBAŞI:  “ Biz esnafımıza güveniyoruz. Söğütlü' de vatandaşımızın titizlikle ve hijyen konusunda gönül rahatlığıyla hizmet alabilecekleri yerler için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayının manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması için fırın, kasap, manav ve marketleri denetledik.” Dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019