Söğütlü'de Zabıta Denetimlerini Sıkla..
Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine, kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine,  kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

BÖLÜKBAŞI:  “ Biz esnafımıza güveniyoruz. Söğütlü' de vatandaşımızın titizlikle ve hijyen konusunda gönül rahatlığıyla hizmet alabilecekleri yerler için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayının manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması için fırın, kasap, manav ve marketleri denetledik.” Dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019