Söğütlü'de Zabıta Denetimlerini Sıkla..
Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine, kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine,  kasap, market, manav esnaflarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Turhan BÖLÜKBAŞI “Denetimlerle amacımız var olabilecek hataları asgari düzeye indirmek, yol gösterici olmak ve sorunları esnafımızla birlikte çözmektir” dedi.

BÖLÜKBAŞI:  “ Biz esnafımıza güveniyoruz. Söğütlü' de vatandaşımızın titizlikle ve hijyen konusunda gönül rahatlığıyla hizmet alabilecekleri yerler için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayının manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması için fırın, kasap, manav ve marketleri denetledik.” Dedi.

Eklenme Tarihi:15-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019