Ak Parti Sakarya İl Başkanı Tever, Sö..
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve parti üyeleri Söğütlü Belediye Başkanı Koray
Oktay Özten'e ziyarette bulundu.

Oktay Özten'e ziyarette bulundu.

Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ve işçe teşkilatı eşlik ettiler.
Belediye Başkanı seçilen Koray Oktay Özten'i makamında ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı
Yunus Tever, hayırlı olsun dileklerini ileterek, " Söğütlü yerel seçimlerde rakiplerine belirgin
bir fark atarak partimize desteklerini her zaman olduğu gibi tekrardan gösterdi. Bu konudaki
çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Koray Oktay Özten’e, Ak Parti İlçe Başkanımız
Selçuk Kurt’a ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Yeni seçilen belediye başkanımız Özten ve
meclis üyesi arkadaşlarımızın ilçeyi daha güzel yarınlara taşıyacaklarına inanıyor,
çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi

Özten de ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı İl Başkanı Tever'le yönetim kurulu
üyelerine teşekkürlerini ileterek, hedeflerinin ilçeyi sanayi, turizm ve eğitimle örnek bir yer
haline getirmek olduğunu kaydetti.

Eklenme Tarihi:14-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019