Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’tan..
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ve beraberindeki daire müdürleri, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i ziyaret ederek başarı dilediler.

Belediye Başkanı seçilmeden önce başarıyla Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Koray Oktay Özten’in aynı başarıyı bu görevinde de göstereceğini belirten Kaymakam Karabulut, “Başkanımız ile aynı ilçede birlikte görev yaptık. İlçemizdeki başarılı çalışmaları ortada ve aynısını Söğütlü için yapacağından da şüphemiz yok. Yapacağı her projeye katkı ve destek olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten, “İlçe Kaymakamız ve diğer daire müdürlerimizin ziyaretleri bana ayrı bir güç verdi. Bize güvenen insanların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Söğütlü ilçe halkımıza ve bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza 24 saat çalışarak hizmet edeceğiz. Şahsıma ve belediye meclisimize duyulan güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Eklenme Tarihi:14-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019