Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’tan..
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ve beraberindeki daire müdürleri, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i ziyaret ederek başarı dilediler.

Belediye Başkanı seçilmeden önce başarıyla Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Koray Oktay Özten’in aynı başarıyı bu görevinde de göstereceğini belirten Kaymakam Karabulut, “Başkanımız ile aynı ilçede birlikte görev yaptık. İlçemizdeki başarılı çalışmaları ortada ve aynısını Söğütlü için yapacağından da şüphemiz yok. Yapacağı her projeye katkı ve destek olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten, “İlçe Kaymakamız ve diğer daire müdürlerimizin ziyaretleri bana ayrı bir güç verdi. Bize güvenen insanların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Söğütlü ilçe halkımıza ve bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza 24 saat çalışarak hizmet edeceğiz. Şahsıma ve belediye meclisimize duyulan güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Eklenme Tarihi:14-05-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019