Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’tan..
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ve beraberindeki daire müdürleri, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i ziyaret ederek başarı dilediler.

Belediye Başkanı seçilmeden önce başarıyla Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Koray Oktay Özten’in aynı başarıyı bu görevinde de göstereceğini belirten Kaymakam Karabulut, “Başkanımız ile aynı ilçede birlikte görev yaptık. İlçemizdeki başarılı çalışmaları ortada ve aynısını Söğütlü için yapacağından da şüphemiz yok. Yapacağı her projeye katkı ve destek olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay  Özten, “İlçe Kaymakamız ve diğer daire müdürlerimizin ziyaretleri bana ayrı bir güç verdi. Bize güvenen insanların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Söğütlü ilçe halkımıza ve bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza 24 saat çalışarak hizmet edeceğiz. Şahsıma ve belediye meclisimize duyulan güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Eklenme Tarihi:14-05-2019

Başkan Özten Söğütlüspor Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Süper Amatör Lig takımlarından Söğütlüspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ve Söğütlüspor Kulüp üyeleri katılım sağladılar.
08-10-2019

Başkan Özten’den Üniversite Arkadaşı Tamer Tonguç’a Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, üniversite yıllarından arkadaşı aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’a ziyarette bulundu.
01-10-2019

Başkan Özten’den Okullara Ziyaret
İlköğretim Haftası ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten okullara ziyaretler gerçekleştirdi.
30-09-2019

Söğütlü'de Kantinler Denetlendi
Söğütlü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan okul kantinlerinde ve yemekhanelerinde denetimlere başladı.
24-09-2019

Söğütlü’de Aşure İkramı
Söğütlü Belediyesi Aşure Günü dolayısı ile Söğütlü Merkez Camii önünde aşure dağıttı.
16-09-2019