Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayi..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.

Her hafta farklı ilçelerdeki bir okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Nayir, bu hafta da Söğütlü İlkokulunu ziyaret etti.

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergüven Aslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı ve Belediye Meclis Üyesi Esra Mete Sevcan’ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Ahmet Hamdi Nayir, sınıfları gezerek derslere katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e okul hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Musa Şener, okulun geçmişinin 1946 yılına dayandığını, 1994 yılında yeniden inşa edildiğini, 17 Ağustos 1999 depreminden sonra yapılan revizyon ile bugünkü halini aldığını ifade etti.

İlk olarak 1. Sınıf öğretmenine iyi dersler dileğinde bulunarak bir süre sohbet eden ve öğrencilerin durumu ile işlenen konular hakkında bilgiler alan Vali Nayir, tüm sınıflara giderek öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıf ziyaretlerinden sonra Öğretmenler Odasında okul yönetimi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Nayir, öğretmen ve öğrencilerimizin herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını, hangi koşullarda ders gördüklerini yerinde görmek için her hafta bir okula ziyarette bulunduklarını belirterek, “Bizler kamu görevi yürütürken emniyetten asayişe, eğitim ve sağlıktan sanayi ve altyapıya kadar çok farklı konularda faaliyet gösteriyoruz. Ama kamu personeli olarak baktığımızda nitelik ve nicelik bakımından öğretmenlerin özel bir ağırlığı var. İlimizde 12 bin civarında bir eğitim-öğretim ordumuz, kadromuz var. Yine 182 bin civarında da öğrencimiz bulunmakta. Nüfusun önemli bir kısmını sizler gibi değerli öğretmenlerimizin ellerine teslim etmiş durumdayız. Dolayısıyla mesaimizin bir kısmını buraya ayırmamız gerektiğine inanıyorum. Bundan önceki görev yerlerinde de böyle yapmaya çalıştım, burada da haftada en azından iki saat de olsa zamanımızı öğretmenlerimize, öğrencilerimize ayırmak istiyorum. Kamu görevleri arasında her konunun mutlaka kendine ait özel bir önemi vardır. Ama sizler kendi öneminizi, kendi yapmış olduğunuz işin önemini bizden daha iyi biliyorsunuz. Ülkenin geleceğine hükmedecek en önemli faaliyetler okullarımızdan geçiyor" dedi. Öğretmenlerle tanışarak talep ve görüşlerini de dinleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkese görevlerinde başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı.

İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi:15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İyi Tatiller Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başta Söğütlü'deki kıymetli öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere iyi tatiller diliyor.
13-06-2019

Söğütlü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası
10 Haziran - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Söğütlü Festival Alanı'nda mahalleler arası futbol turnuvamız düzenlenmektedir.
13-06-2019

Başkan Özten’den Hasta Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, mübarek arife gününde Seyfettin Özlük ve Hayrettin Özlük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayramlarını kutladı.
10-06-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ramazan Bayramı kutl..
Başkan Özten, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
31-05-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, İlçe Başkanı Selçuk K..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, meclis üyeleri, eski ve yeni muhtarları, iftarda ağırladı. Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Özten, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Sami Aydın ve Adem Fidan katıldı.
30-05-2019