Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.

Tarımın her alanına hizmet eden tüm resmi kurumların katılımı ile çiftçilerin buluşacağı önemli bir fuar olan Doğu Marmara Tarım Fuarının  6 Mart Çarşamba günü açılışı gerçekleştirdi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Söğütlü Belediyesi olarak 6-10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen, Kocaeli Doğu Marmara Tarım Fuarındayız. Çiftçileri tarımın her alanında uzman firmalar ile buluşturmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fuar;  tarım, hayvancılık ve sanayi ile ön planda olan Söğütlü için önemli bir organizasyon. Büyük emekler verilerek hazırlanan bu organizasyonda; yöresel ürünlerimiz, kültürel ve tarihi değerlerimiz ile 35. Söğütlü Festivalimizin tanıtımının yapıldığı standımızda yerimizi aldık. İlçenin tanıtımı için fuar süresince çeşitli etkinlikler ve ikramlarda bulunacağız. C holü 101 nolu standımıza herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Eklenme Tarihi:08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019