Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.

Tarımın her alanına hizmet eden tüm resmi kurumların katılımı ile çiftçilerin buluşacağı önemli bir fuar olan Doğu Marmara Tarım Fuarının  6 Mart Çarşamba günü açılışı gerçekleştirdi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Söğütlü Belediyesi olarak 6-10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen, Kocaeli Doğu Marmara Tarım Fuarındayız. Çiftçileri tarımın her alanında uzman firmalar ile buluşturmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fuar;  tarım, hayvancılık ve sanayi ile ön planda olan Söğütlü için önemli bir organizasyon. Büyük emekler verilerek hazırlanan bu organizasyonda; yöresel ürünlerimiz, kültürel ve tarihi değerlerimiz ile 35. Söğütlü Festivalimizin tanıtımının yapıldığı standımızda yerimizi aldık. İlçenin tanıtımı için fuar süresince çeşitli etkinlikler ve ikramlarda bulunacağız. C holü 101 nolu standımıza herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Eklenme Tarihi:08-03-2019

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Ekrem Yüce Söğütl..
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce Söğütlü’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.
26-02-2019