Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, mübarek üç ayların Söğütlü'müze, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Genç, “İnsanların kalplerine huzur veren, dayanışma çemberini genişleten, gönüllere ferahlık getiren ve dinimizce özel sayılan günlerden olan Regaip gecesi, aynı zamanda bizlere mübarek üç ayları da müjdelemektedir. Toplumumuzda çok özel bir yeri ve önemi olan; ellerin Yaradan’a açılacağı, nimetlere şükredileceği bu özel gecede yapacağımız duaların en güzel şekilde kabul olmasını temenni ederim. Aziz milletimizin ve  tüm İslam aleminin Regaib kandilini kutlar, bu anlamlı günün ve gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Eklenme Tarihi:07-03-2019

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Ekrem Yüce Söğütl..
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce Söğütlü’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.
26-02-2019