Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleş..
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Osman Şar ile Yerel Sen Uzmanı Cavit Tokpınar ve sendika temsilcileri katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Belediye İş Sendikası ile Söğütlü Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyenin imkânları dâhilinde sınırları zorlayarak belediye işçilerinin ekonomik anlamda daha iyi şartlara kavuşması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Dün olduğu gibi bugünde işçilerimizin ve emekçilerimizin hakları konusunda ciddi hassasiyetler gösterdik. Belediyemizin imkânları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağlandı. Düzenlemeyi enflasyonun altında bırakmadan % 24 oranında olacak şekilde bir artış yaptık. Aynı oranda da sosyal haklarda düzenlemeler oldu. İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak imzaladığımız anlaşma hayırlı uğurlu olsun.” dedi ve Yerelsen yetkililerine ile Belediye İş Sendikası yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Şar ise “Söğütlü Belediyesi ile yaptığımız görüşmelerde belediyenin ve işçi kardeşlerimizin haklarını gözeterek çözümler bulma konusunda önemli adımlar attık ve Söğütlü Belediyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Yaptığımız toplu iş sözleşmesi her iki taraf içinde hayırlı olsun.” dedi.

Eklenme Tarihi:26-02-2019

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Ekrem Yüce Söğütl..
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce Söğütlü’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.
26-02-2019