Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleş..
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Osman Şar ile Yerel Sen Uzmanı Cavit Tokpınar ve sendika temsilcileri katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Belediye İş Sendikası ile Söğütlü Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyenin imkânları dâhilinde sınırları zorlayarak belediye işçilerinin ekonomik anlamda daha iyi şartlara kavuşması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Dün olduğu gibi bugünde işçilerimizin ve emekçilerimizin hakları konusunda ciddi hassasiyetler gösterdik. Belediyemizin imkânları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağlandı. Düzenlemeyi enflasyonun altında bırakmadan % 24 oranında olacak şekilde bir artış yaptık. Aynı oranda da sosyal haklarda düzenlemeler oldu. İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak imzaladığımız anlaşma hayırlı uğurlu olsun.” dedi ve Yerelsen yetkililerine ile Belediye İş Sendikası yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Şar ise “Söğütlü Belediyesi ile yaptığımız görüşmelerde belediyenin ve işçi kardeşlerimizin haklarını gözeterek çözümler bulma konusunda önemli adımlar attık ve Söğütlü Belediyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Yaptığımız toplu iş sözleşmesi her iki taraf içinde hayırlı olsun.” dedi.

Eklenme Tarihi:26-02-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019