Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ad..
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce Söğütlü’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Ekrem Yüce’nin  Söğütlü programı; Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt, Söğütlü Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Koray Oktay Özten, AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlendi.

Söğütlü ziyaretlerine Ak Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı ile başlayan Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem Yüce;  muhtarların, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının ve Ak Parti İlçe Teşkilatının katılımıyla bir araya geldi. Ardından seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirildi. Sonrasında 3. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalara ziyaretler yapıldı.
Söğütlü’deki programını Söğütlü Belediyesi ziyaretiyle sonlandıran Sn. Yüce Belediye de tüm birimlere uğrayarak personelle selamlaştı ve iyi çalışmalar diledi.

Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem Yüce’yi makamda ağırlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Tevazu samimiyet ve gayret ile 30 Mart 2014'te başlayan bayrak yarışımızı 31 Mart'ta sonlandıracağız. Biz bugüne kadar halkımıza hizmet ettik, 31 Mart’a kadar da hizmete devam edeceğiz. Gönül rahatlığı ile de bayrağımızı yeni Başkana devredeceğiz. Halka Hizmet yarışında Oktay Özten ve ekibinin de başarılı olacağına inanıyorum.
Gönülden gönüle köprüler kurarak, millete hizmet için durmadan koşturan Başkan Adayımız Ekrem Yüce’ye yoğun programı arasında belediyemize uğrayarak bizleri onurlandırdığı için ve Söğütlü’nün önemli ihtiyacı olan altyapı çalışması ile Sosyal Gelişim Merkezi müjdesi için can_ı gönülden teşekkür ederim.”
dedi.

Söğütlü'nün avantajlarını en iyi şekilde değerlendirerek, ihtiyaçlarına yönelik adımlar atılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Hep birlikte Söğütlü için, şehrimiz için çalışacağız. 31 Mart'ta da burçlara bayrağımızı dikeceğiz. Birlikte rahmet vardır. Bir ve beraber olacağız. Durmayacağız, daha fazla koşacağız. Bu millete ve memlekete tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet sunacağız. Bizim yolculuğumuz hizmet yolculuğudur" şeklinde konuşmalarını tamamlayarak misafirperverlikleri için Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Ak Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:26-02-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Cuma saati hasta ziy..
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Söğütlü Orta Mahallede oturan felçli yatalak olan Zekeriya İnal Amcayı ve eşini ziyaret etti.
24-05-2019

Sosyal güvenlik Kurumundan Başkan Özten’e ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Sosyal Güvenlik Kurumu Söğütlü Şube Müdürü Mehmet Atalar Başkan Özten’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
23-05-2019

Söğütlü’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 1..
  Söğütlü  Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Esengül  Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı  Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bölükbaşı, daire müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
20-05-2019

Marmara Belediyeler Birliğinden Başkan Özten’e Ziyaret
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ziyaretine gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
20-05-2019

Başkan Özten’ e Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ‘e Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş , Söğütlü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Aygün, Ferizli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan görevde hayırlı olsun ziyareti ettiler.
16-05-2019