Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ad..
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce Söğütlü’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Ekrem Yüce’nin  Söğütlü programı; Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ak Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt, Söğütlü Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Koray Oktay Özten, AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlendi.

Söğütlü ziyaretlerine Ak Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı ile başlayan Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem Yüce;  muhtarların, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının ve Ak Parti İlçe Teşkilatının katılımıyla bir araya geldi. Ardından seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirildi. Sonrasında 3. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalara ziyaretler yapıldı.
Söğütlü’deki programını Söğütlü Belediyesi ziyaretiyle sonlandıran Sn. Yüce Belediye de tüm birimlere uğrayarak personelle selamlaştı ve iyi çalışmalar diledi.

Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem Yüce’yi makamda ağırlayan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Tevazu samimiyet ve gayret ile 30 Mart 2014'te başlayan bayrak yarışımızı 31 Mart'ta sonlandıracağız. Biz bugüne kadar halkımıza hizmet ettik, 31 Mart’a kadar da hizmete devam edeceğiz. Gönül rahatlığı ile de bayrağımızı yeni Başkana devredeceğiz. Halka Hizmet yarışında Oktay Özten ve ekibinin de başarılı olacağına inanıyorum.
Gönülden gönüle köprüler kurarak, millete hizmet için durmadan koşturan Başkan Adayımız Ekrem Yüce’ye yoğun programı arasında belediyemize uğrayarak bizleri onurlandırdığı için ve Söğütlü’nün önemli ihtiyacı olan altyapı çalışması ile Sosyal Gelişim Merkezi müjdesi için can_ı gönülden teşekkür ederim.”
dedi.

Söğütlü'nün avantajlarını en iyi şekilde değerlendirerek, ihtiyaçlarına yönelik adımlar atılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Hep birlikte Söğütlü için, şehrimiz için çalışacağız. 31 Mart'ta da burçlara bayrağımızı dikeceğiz. Birlikte rahmet vardır. Bir ve beraber olacağız. Durmayacağız, daha fazla koşacağız. Bu millete ve memlekete tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet sunacağız. Bizim yolculuğumuz hizmet yolculuğudur" şeklinde konuşmalarını tamamlayarak misafirperverlikleri için Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Ak Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti.

Eklenme Tarihi:26-02-2019

Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’den Söğütlü İlkokuluna Ziy..
Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Söğütlü İlkokuluna ziyarette bulundu.
15-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'in 8 Mart Dünya Kadınlar Gü..
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
08-03-2019

Söğütlü Doğu Marmara Tarım Fuarında
Söğütlü Belediyesi Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Marmara Tarım Fuarında yerini aldı.
08-03-2019

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'ten Regaib Kandili Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, mübarek Ramazan ayının habercisi Regaib gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
07-03-2019

Söğütlü Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Söğütlü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Yerelsen arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
26-02-2019