Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz B..
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Emitt 2019 fuarında Söğütlü Belediyesi açtığı stantla ziyaretçi akınına uğrayarak fuarda iz bırakan ilçelerden oldu.

EMITT fuarına katılımın Söğütlü'nün tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, " Ülkemizin öne çıkan değerlerinin dünyaya tanıtılmasına yardımcı olması açısından büyük önem arz eden bu önemli fuar, ilçemizin doğal  ve tarihi güzellikleri ile kültürel özelliklerinin ön plana çıkması için güzel bir fırsat. Söğütlü Belediyesi olarak son yıllarda ilçemizin tanıtımı için yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyona katılıyoruz. Pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum ve isli peynir gibi yöresel ürünlerimizi, tarihi zenginliklerimizden 9 asırlık Harmantepe Kalesini, coğrafi güzelliklerimizden Söğütlü Mağarası ve kültürel değerlerimizi katıldığımız önemli fuarlarda Dünya'ya anlatıyoruz. Dünya'nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarında ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu yılki 23’üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarını (EMITT) tertipleyen ve organizasyonun bu kadar başarılı geçmesine vesile olan ekibi, Söğütlü Standımızda bizleri temsil eden Belediye Başkan Yardımcımız Sami Aydın ve Mustafa Koç’ u tebrik ediyorum. Ayrıca da standımızı ziyaret eden Sakarya Valimiz Sn. Ahmet Hamdi Nayir’e Sakarya’mızın ilçe belediye başkanlarına,  APEK Başkanı Sn. Sebahattin Karasakal ve tüm değerli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “  dedi.

Eklenme Tarihi:05-02-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019