Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz B..
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Emitt 2019 fuarında Söğütlü Belediyesi açtığı stantla ziyaretçi akınına uğrayarak fuarda iz bırakan ilçelerden oldu.

EMITT fuarına katılımın Söğütlü'nün tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç, " Ülkemizin öne çıkan değerlerinin dünyaya tanıtılmasına yardımcı olması açısından büyük önem arz eden bu önemli fuar, ilçemizin doğal  ve tarihi güzellikleri ile kültürel özelliklerinin ön plana çıkması için güzel bir fırsat. Söğütlü Belediyesi olarak son yıllarda ilçemizin tanıtımı için yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyona katılıyoruz. Pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum ve isli peynir gibi yöresel ürünlerimizi, tarihi zenginliklerimizden 9 asırlık Harmantepe Kalesini, coğrafi güzelliklerimizden Söğütlü Mağarası ve kültürel değerlerimizi katıldığımız önemli fuarlarda Dünya'ya anlatıyoruz. Dünya'nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT fuarında ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu yılki 23’üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarını (EMITT) tertipleyen ve organizasyonun bu kadar başarılı geçmesine vesile olan ekibi, Söğütlü Standımızda bizleri temsil eden Belediye Başkan Yardımcımız Sami Aydın ve Mustafa Koç’ u tebrik ediyorum. Ayrıca da standımızı ziyaret eden Sakarya Valimiz Sn. Ahmet Hamdi Nayir’e Sakarya’mızın ilçe belediye başkanlarına,  APEK Başkanı Sn. Sebahattin Karasakal ve tüm değerli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “  dedi.

Eklenme Tarihi:05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması