Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.

Bu yıl 23.sü düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Söğütlü Belediyesi, bu yılda EMITT fuarında kültürel güzellikleri, tarihi değerleri ve yöresel ürünleri ile yerini alacak. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi 12 nolu salonda yer alacak olan Söğütlü Belediyesi, uluslararası platformda ilçenin tanıtımı için fuar süresince çeşitli etkinlikler ve ikramlar yapacak.

Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan fuarda, her yönüyle Söğütlü’nün tanıtımının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  “Yazılı ve görsel materyaller eşliğinde, kentin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri görücüye çıkarılacak. Yöresel ürünlerimiz;  pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum, kabak, isli peynir ve manda sucuğunun tanıtımı ile ikramı yapılırken, Sakarya İl’inde tespit edilen kaleler içerisinde neredeyse tüm hatlarıyla günümüze gelebilmiş tek kale olan 9 asırlık Harmantepe Kalesi, oluşumu milyonlarca yıl süren doğal değerlerimizden Söğütlü Mağarası ve Söğütlü’nün tüm güzellikleriyle Emitt’e olacağız. Sakarya’mızı ve Söğütlü’yü en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız tamamlandı.31 Ocak -3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuarda 12. holde Söğütlü Belediyesi olarak yerimizi aldık.  Standımıza herkesi davet ediyoruz. “ dedi.

Eklenme Tarihi:29-01-2019

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.
19-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması