Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.

Bu yıl 23.sü düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Söğütlü Belediyesi, bu yılda EMITT fuarında kültürel güzellikleri, tarihi değerleri ve yöresel ürünleri ile yerini alacak. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi 12 nolu salonda yer alacak olan Söğütlü Belediyesi, uluslararası platformda ilçenin tanıtımı için fuar süresince çeşitli etkinlikler ve ikramlar yapacak.

Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan fuarda, her yönüyle Söğütlü’nün tanıtımının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  “Yazılı ve görsel materyaller eşliğinde, kentin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri görücüye çıkarılacak. Yöresel ürünlerimiz;  pancar pekmezi, pancar pekmezli lokum, kabak, isli peynir ve manda sucuğunun tanıtımı ile ikramı yapılırken, Sakarya İl’inde tespit edilen kaleler içerisinde neredeyse tüm hatlarıyla günümüze gelebilmiş tek kale olan 9 asırlık Harmantepe Kalesi, oluşumu milyonlarca yıl süren doğal değerlerimizden Söğütlü Mağarası ve Söğütlü’nün tüm güzellikleriyle Emitt’e olacağız. Sakarya’mızı ve Söğütlü’yü en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımız tamamlandı.31 Ocak -3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuarda 12. holde Söğütlü Belediyesi olarak yerimizi aldık.  Standımıza herkesi davet ediyoruz. “ dedi.

Eklenme Tarihi:29-01-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019