Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamaml..
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.

Ocak 2018 tarihinde Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Gök-Ser İnşaat firması ile imzalanan protokol sonrası inşaatına başlanan Söğütlü Meslek Yüksekokulunda sona gelindi.

Sakarya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Üniversitesine teslim edilecek olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Genç, "Şuan geçici kabulü yapılan binanın ilerleyen günlerde kesin kabul yapıldıktan sonra devir teslimi yapılacaktır. Toplamda 3 bin 350 metrekare alana sahip okulumuzda 16 derslik bulunmaktadır.  Sakarya’da ihtiyaç duyulan ve özellikle Söğütlü’müzün bulunduğu bölgede OSB’nin çoğalması ile birlikte ihtiyaca yönelik 5 bölüm üzerine programlama yapıldı. Öncelikle 3 program, sonrasında ise 2 program daha açılması planlanıyor. Okul inşaatını sorunsuz ve zamanında teslim ettikleri için Gök-Ser inşaat firmasına ve gerek arsa olarak gerek maddi manevi olarak Söğütlü Meslek Yüksekokulumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yaşam kalitesi yüksek bir Söğütlü için istikrarlı çalışmalarla imkanlarımızın üstünde bir projelerimizi daha tamamlamış bulunmaktayız. Söğütlü’müze, ilimize ve eğitim dünyasına hayırlı olsun.” dedi

Eklenme Tarihi:21-01-2019

SÖĞÜTLÜ FESTİVALE HAZIR
Söğütlü Belediyesi olarak 18 - 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 35. Söğütlü Festivali Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.
15-07-2019

15 Temmuz 2019 Mesajı
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.
15-07-2019

Söğütlü’de Şampiyon Camiicedit oldu
Söğütlü Belediyesi Tarafından düzenlenen ve 17 Temmuzda Başlayıp 21 Temmuzda bitecek olan Tarım Hayvancılık Süt ve Kültür Festivali öncesinde Mahalleler arası Dostluk Futbol Turnuvasında Camiicedit spor Şampiyon oldu.
09-07-2019

35. Söğütlü Festivali Ödüllü Yemek Yarışması
Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması
03-07-2019

35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri
35. Söğütlü Festivali Bisiklet Etkinlikleri'ne herkes davetlidir.
03-07-2019