Söğütlü’de Karne Heyecanı
Söğütlü’de öğrenciler, büyük bir heyecan ve umutla başladıkları öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde bitirerek karnelerine kavuştular.

Söğütlü Gündoğan İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hüseyin Genç,  İlçe Milli Eğitim Müdürü ve veliler katıldılar.

Karnelerini İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in elinden almak öğrencileri bir hayli heyecanlandırdı.

Öğrencilerin karne heyecanlarını paylaşan Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, “ 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı birinci dönemini arkada bırakan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi en içten dileklerimle kutluyor huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise “Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerini alan bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller.” dedi.

Eklenme Tarihi:19-01-2019

Söğütlü Katıldığı Emitt Fuarında İz Bıraktı
Bu yıl 23 üncüsü düzenlenen Emitt 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Söğütlü Belediyesi, kurulan stantta pancar pekmezi ve pancar pekmezi lokumu ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
05-02-2019

Söğütlü EMITT’e Hazır
Söğütlü Belediyesi, Dünya turizm sektörünün gözdesi EMITT Turizm Fuarı’na bu yıl da yerini alacak.
29-01-2019

Söğütlü‘nün Meslek Yüksekokulu Tamamlandı
Kuzeyin yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Söğütlü’nün uzun yıllar hayali olan Söğütlü Meslek Yüksekokulu bina inşası tamamlandı.
21-01-2019

Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in Yarıyıl Tatili Mesajı
Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in yarıyıl tatili mesajı:
18-01-2019

Yeni Yıl Kutlaması